#громадськемісце У Житомирському районі трапилася ДТП. Одна жінка померла #житомир #zhytomyr

Поліція Бердичівського району встановлює подробиці ДТП, в якому загинула жінка та травмувалися 6 дітей. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Автотроща сталася вдень 3 вересня на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, неподалік села Павленківки.

Сталося зіткнення легковиків «Skoda Superb» та «Skoda Fabia», які рухалися у зустрічних напрямках. Від удару останній зіткнувся з кросовером «Volkswagen». У результаті ДТП травми отримали семеро людей.

Водія автомобіля «Skoda Superb» та його пасажира доставили до клінічної лікарні імені О. Гербачевського. Водій іншого авто, «Skoda Fabia», перебуває в одній із міських лікарень Житомира.

Наразі у дитячій обласній лікарні медичну допомогу отримують 7-річний хлопчик та 14-річна дівчинка, які були пасажирами «Skoda Fabia». Дівчинка госпіталізована до реанімаційного відділення. Їх 28-річній мамі було надано медичну допомогу без ушпиталення.

Також до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні було поміщено 62-річну пасажирку автомобіля «Skoda Fabia». На жаль, за кілька годин жінка померла.

Нині слідчі поліції встановлюють всі причини та обставини події у межах кримінального провадження.

#wpdevar_comment_1 span,#wpdevar_comment_1 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_1 iframe{max-height: 100% !important;}

ДЖЕРЕЛО