#громадськемісце Йому не одразу вдалося потрапити до армії: історія “Шумахера” #житомир #zhytomyr

Друзі, ми завершуємо наш цикл інтерв’ю із бійцями Національної гвардії України. Фінальним співрозмовником у ньому для редакції Першого Житомирсьького став “Шумахер”. Він пішов до військомату вже за 2 дні від початку повномасштабного вторгнення, однак йому відмовили, через відсутність проходження ним строкової служби. Проте, згодом “Шумахер” все ж опинився на фронті. Як йому це вдалось та яка доля на нього очікувала далі – у нашому інтерв’ю. Долучайтесь до перегляду та дізнайтесь більше про його особисту історію участі у війні!

Також нагадуємо, що першим нашим гостем був боєць із позивним “Кретчет”. Він розповів нам про те, в який момент із звичайної цивільної людини він перетворився у захисника незалежності своєї Батьківщини. Переглянути це інтерв’ю ви можете за посиланням.

Окрім того, ми поспілкувались зі “Студентом”, який поділився з нами власним досвідом участі у військових операціях та своїм баченням того, як Україна житиме після завершення війни. Пропонуємо вам також його переглянути.

ДЖЕРЕЛО