#громадськемісце Радісна новина: у Бердичеві народилися нові маленькі українці! #житомир #zhytomyr

Надзвичайніи БердичівНадзвичайніи Бердичів

Народилися нові маленькі українці! З 12 по 18 серпня 2024 року в пологовому відділенні КНП “Бердичівська міська лікарня” медичні працівники допомогли з’явитися на світ шістьом немовлятам – двом дівчаткам та чотирьом хлопчикам.

Про це повідомляє відділ охорони здоров’я Бердичівської міської ради.

“Вітаємо щасливих батьків із цією незабутньою подією! Бажаємо вам сил, терпіння і мудрості, а малюкам – міцного здоров’я та мирного неба над головою! Націю, яка під кулями сміється, пише вірші, народжує дітей – не перемогти! Ніколи та нікому! З нами Бог! Слава Україні!”, – йдеться у повідомлені.

Високий рівень обслуговування у пологовому відділенні КНП “Бердичівська міська лікарня”

Пологове відділення КНП “Бердичівська міська лікарня” продовжує підтверджувати свій високий рівень обслуговування та турботи про майбутніх мам і новонароджених. У відділенні працює команда професіоналів, які забезпечують кожній породіллі та малюкові найвищий стандарт медичної допомоги.

“Наші лікарі та медсестри не лише мають багаторічний досвід у сфері акушерства та неонатології, але й підходять до своєї роботи з величезною відповідальністю та теплом. Кожен етап народження дитини — від підготовки до пологів до післяпологового догляду — супроводжується ретельною увагою до деталей, сучасними медичними методами та обладнанням. Палати у нашому відділенні обладнані всім необхідним для комфортного перебування мами та дитини. Ми також пропонуємо індивідуальний підхід, враховуючи побажання породіль та їхніх близьких. Тут панує затишна і підтримуюча атмосфера, що створює ідеальні умови для того, щоб перші дні життя малюка були щасливими та спокійними”, – наголосив директор лікарні Костянтин Гінгуляк журналістам.

Важливо зазначити, що медичний персонал завжди готовий надати всебічну підтримку молодим мамам, навчити їх основам догляду за новонародженими, відповісти на всі питання та допомогти у найскладніших ситуаціях.

Пологове відділення КНП Бердичівська міська лікарня — це місце, де нове життя приходить у світ з любов’ю, турботою і професійністю. Ми пишаємося тим, що можемо бути частиною цієї важливої події у житті кожної родини.

ДЖЕРЕЛО